Magyar Windsurf Akadémia

A Magyar Windsurf Akadémia  A WINDSURF SZABADIDŐSPORT Akadémiája, a tanulás ideális helyszíne a a Balaton kapujában.Az MWA mindenki barátja.

magyar windszörf akadémia

Magyar Windsurf Akadémia

Akár a  hullámokon szeretsz szörfözni A Magyar Hullámlovas Szövetség segítségével,akár a szél erejét kihasználva a windsurf sportot kedveled,a lényeg hogy érdekes és egészséges sportágat űzöl amely örömet okoz. Mi a elsősorban a windsurf sportágat kedveljük, de külföldi hullámszörf túrákat, azaz szörftábor turnusokat is gyakran szervezünk  a téli hónapokban. Egyszóval a  Surf – Windsurf – Kitesurf hármas a vízisportok kiemelkedő ágai,bármelyiket is választod az jó döntés lesz.

Magyar Windsurf Akadémia

Magyar Windsurf Akadémia

A windsurf sport tanulására nálunk kedvezményes feltételekkel van lehetőség , a szörf sportágat csak a külföldi táboraink alkalmával gyakoroljuk.

Akadémiánk a szabadidősportok elkötelezett híve, a windsurf és kitesurf sportágak minél nagyobb tömegekkel való megismertetését segíti.Ezeket a sportágakat úgy lehet népszerűsíteni,hogy kedvező árakat és könnyen megközelíthető helyszínt biztosítunk. Az Akadémia a versenysportot is nagyra értékeli, de ez csak egy egészen szűk réteget jelent ,mi inkább  a többség érdekeit próbáljuk kiszolgálni.A szabadidősport és a versenysport két jelentősen különböző terület, mi a jóval nagyobb tömegbázist megmozgató szabadidősportot támogatjuk kedvező árainkkal és biztonságos sportolási helyszín fenntartásával.Céljaink eléréséhez a Magyar Kitesurf Akadémia is segítséget nyújt, így a windsurf mellett a kitesurf sport is egyre inkább a kiváltságosok sportjából kezd kiválni és mindenki számára elérhető és viszonylag könnyen és gyorsan tanulható sportággá válik elfogadható áron.A két sportág nálunk mondhatni ‘barátok’, a vendégek mindkettőre kiváncsiak és mindkettőt szeretnék kipróbálni majd a legtöbben meg is tanulni. A windsurf versus kitesurf ellentét itt nincs, ez az értelmetlen vita már a múlté.

szörftábor  ,

MWA – WINDSURF

A szörfözés kedvezményes feltételeit a Windsurf Akadémia biztosítja

szc3b6rftc3a1bor-magyar-windsurf-akadc3a9mia

szörf és kitesurf tanulás a Windsurf Akadémián

A hazai windsurf táborok mellett a külföldi szörftábor turnusok szervezése is az MWA programjai közé tartozik

Az MWA a szabadidősportolást tartja a legfontosabbnak és a sportok végső lényegének, így  a windsurf területén segíti a bekapcsolódó új sportolókat a megfelelő háttér biztosításával.

szörftábor és windsurf tábor télen és nyáron

szörftábor és windsurf tábor télen és nyáron

 

Az Akadémia célja,hogy mindenkinek lehetősége legyen a windsurf tanulásra a Balatonon.

magyar windsurf akadémia szörf ad

magyar windsurf akadémia szörf ad

Magyar Windsurf Akadémia” bejegyzéshez ozzászólás

    • Végre a sportolás lényegét fogták meg : Munka után vagy hétvégén az embereknek lehetőségük van a az egészséges és aktív kikapcsolódásra legyen az bármely vizen vagy természetben űzött sport. Végülis ki szeretne úgy megismerkedni egy sportággal,hogy rögtön nagy összeget áldozna rá még mielőtt megbarátkozna az újdonsággal? Mindenkinek lehetőséget kell biztosítani a reális árú windsurf és kitesurf próba/tanulás/bérlés lehetőségre,hogy utána szabadon dönthessen kívánja-e folytatni és kissé nagyobb költségeket is áldozni rá vagy sem.Ezért jó,hogy ez a ‘Népbarát’ szervezet is jelen van.

      Kedvelés

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s